Skip navigation
2026 Views 2 Replies Latest reply: May 23, 2011 1:48 AM by avkie RSS
avkie Rookie 2 posts since
Feb 3, 2011

Has received 1 of 9 achievements.
Currently Being Moderated

May 18, 2011 10:05 PM

HII OS deploy, Failed to install drivers Windows 7

Hello

we are new users for LDMS, question about HII

Following BKM to deployWindows 7, i have prepapean image for Asus notebook to deploy Windows 7 instead of Windows XP

 

I've made Driver collection and sets of drivers for each group of the notebooks by model.

 

then i do WinPE OS deply i see that proper divers are successfully copied to c:\windows\lddriverstore of target notebook, but when windows reboots I don't see this drivers installed.

drivers are located  same folders like on LDMS driver collection

c:\windows\lddriverstore\networkadapters

c:\windows\lddriverstore\Video

c:\windows\lddriverstore\Other

the drivers copied to targer notebook -are OK, i can install it manually from this folders, but they are notinstalled automatically when OS is deployed and reboots.

 

i don't see any regestry key in regestry or in sysprep template or were ealse that would point to c:\windows\lddriverstore  that would show Windows where drivers (inf) are located.

 

please help what is wrong

 

LDMS is 9.0.2.3

 

 

thanks

 

Andrei Kopylov

Vostochnaya Technica LLC

Russia

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (1)

Legend

  • Correct Answers - 20 points
  • Helpful Answers - 10 points
LANDESK Community powered by Jive SBS® 4.5.7.1  |  Legal Notices  |  Privacy Policy  |  Icon 

TweeterOn Twitter  |  Icon FacebookOn Facebook © 2007 LANDESK Software