Skip navigation
140 Views 11 Replies Latest reply: Apr 27, 2012 3:53 AM by chrismiles RSS
Rookie 23 posts since
Sep 20, 2011

Has received 1 of 9 achievements.
Currently Being Moderated

Apr 20, 2012 2:57 AM

Multiline Issue

I have some fields which are showing as multiline in WebDesk when they have been specified as false for multiline. Is this another 7.3 issue or are there any known issues with this?  Thanks  Chris

  • KarenPeacock Employee 1,131 posts since
    Jul 29, 2008

    Has received 6 of 9 achievements.
    Currently Being Moderated
    2. Apr 27, 2012 2:29 AM (in response to chrismiles)
    Re: Multiline Issue

    Hi

     

    If you look at the properties of the attributes within Object Designer, it sounds as if one as a sub-type of HTML and the other doesn't?

     

    Best wishes

    Karen

  • KarenPeacock Employee 1,131 posts since
    Jul 29, 2008

    Has received 6 of 9 achievements.
    Currently Being Moderated
    4. Apr 27, 2012 2:48 AM (in response to chrismiles)
    Re: Multiline Issue

    You can only set HTML sub datatypes on string -1 attributes.  Here is a screenshot showing where this is set:

     

    string.JPG

    Karen

  • KarenPeacock Employee 1,131 posts since
    Jul 29, 2008

    Has received 6 of 9 achievements.
    Currently Being Moderated
    6. Apr 27, 2012 3:18 AM (in response to chrismiles)
    Re: Multiline Issue

    No if a string subdata type has a subtype set to none it should not show as HTML.  I am wondering if it might be possible to show me a screenshot of what you mean?  Or if you prefer to, raise a support case with the screenshot as an attachment.

     

    Best wishes

    Karen

  • KarenPeacock Employee 1,131 posts since
    Jul 29, 2008

    Has received 6 of 9 achievements.
    Currently Being Moderated
    9. Apr 27, 2012 3:48 AM (in response to chrismiles)
    Re: Multiline Issue

    Sorry I mis-read your initial point.  I thought what you were talking about was one field was showing the HTML toolbar and one wasn't.  This is the HTML toolbar that will always be displayed on string -1 attributes with a sub datatype of HTML in Web Access:

     

    HTML toolbar.JPG

     

    So reading your post again, the main issue is that your attributes are always showing as multiline even if this is set to false on the window design?  If so, then I am afraid that this was indeed an issue in 7.3.1 and was resolved in the 7.4 release.

     

    Apologies for leading you down the wrong route.

     

    Best wishes

    Karen

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • Correct Answers - 20 points
  • Helpful Answers - 10 points
LANDESK Community powered by Jive SBS® 4.5.7.1  |  Legal Notices  |  Privacy Policy  |  Icon 

TweeterOn Twitter  |  Icon FacebookOn Facebook © 2007 LANDESK Software